Σακουλάκια φυτωρίου, σακουλάκια μαύρα φυτωρίου, σακουλάκια διάφανα φυτωρίου


σακουλάκια φυτωρίου

Στο εργοστάσιο πλαστικών παράγουμε: σακουλάκια φυτωρίου, σακουλάκια μαύρα φυτωρίου, σακουλάκια διάφανα φυτωρίου, με τρύπες αποστράγγισης (απορροής του νερού), κατάλληλα για καλλωπιστικά, καρποφόρα, οπωροφόρα, φοινικοειδή φυτά κτλ.
Κατάλληλα επίσης για εσπεριδοειδή, ελιές, μηλιές, αμπέλια, συκιές, ροδιές, τροπικά φρούτα, πορτοκαλιές, μανταρινιές, λεμονιές, νεραντζιές, περγαμότα, γκρέιπφρουτ, κιτριές, κουμκουάτ κ.λπ.
Οι σακούλες φυτωρίου προτιμώνται και χρησιμοποιούνται στα περισσότερα φυτώρια λόγω του μικρού κόστους και των πολλών τεμαχίων ανά κιλό.
Οι σακούλες φυτωρίου είναι πάντα από Α’ ύλη μαλακού πολυαιθυλενίου και παράγονται σε διάφορα μεγέθη είτε διαφανής είτε σε μαύρο χρώμα. Έχουν την ικανότητα να αντέχουν στο χρόνο και στον ήλιο καθιστώντας τες κατάλληλες για φυτώρια μικρών φυτών αλλά και  δενδρυλλίων.

Σακούλες για την συσκευασία πέλλετ

Το εργοστάσιο μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση πλαστικών σάκων και νάιλον ρολών (φιλμ) συσκευασίας για βιοτεχνίες-βιομηχανίες παραγωγής πέλλετ.
Οι πλαστικοί σάκοι που παράγουμε μπορούν να είναι διαφανείς ή με χρώμα επιλογής του πελάτη, από πρώτη ύλη πολυαιθυλενίου ή χαρτοπλάστ οι οποίες παρέχουν υψηλή αντοχή στην τριβή σε κρούση και σχίσιμο, εξαιρετική σφραγισιμότητα ακόμη και σε συνθήκες σκόνης. Οι πλαστικές σακούλες και το φιλμ από πολυαιθυλένιο ή χαρτοπλάστ θα προστατέψουν το προϊόν σας στην εξωτερική αποθήκευση, τη μεταφορά και την σκληρή χρήση.

Σακούλες για φυτόχωμα

Σακούλες φυτοχώματος με μέγιστη ανθεκτικότητα και καταλληλότητα για την συσκευασία και αποθήκευση φυτοχώματος.

Σακούλες κατάλληλες για: χώμα, τύρφη, αμμώδη, κοκκινόχωμα, μαυρόχωμα, ασβεστόχωμα, κοπριά ζωικής προέλευσης & κοπριά φυτικής προέλευσης.

Σακούλες για κομποστοποιημένο οργανικό λίπασμα.

Σακούλες για περλίτη, κοκκώδες λίπασμα, θειικό σίδηρο, κρυσταλλικό λίπασμα κτλ.

Σάκοι για ζωοτροφές & ιχθυοτροφές.

Σακουλάκια φυτωρίου & Φυχώματος κτλ.

 

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο:
  210-2404736
 • Ώρες Επικοινωνίας
 • 8πμ - 4μμμ
 • Δευτέρα-Παρασκευή
 • Email:
  info@chatziioannidis.gr
 • Διεύθυνση:
  Κύπρου 17 Αχαρναί-Αθήνα
 • Τ.Κ. 13671